ACIMIZ ASLA DİNMEYECEK

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Nazmi Ceylan, 6 Şubat depremi nedeniyle yayınladığı mesajda, yaşanan en zor 1 yılın milli birlik ve dayanışmanın en güzel örnekleri verilerek geçtiğini söyledi.
Yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber ettiklerine vurgu yapan Nazmi Ceylan, hepimizden birer parça götüren depremde kaybedilen onbinlerce vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı dilekleriyle kaybedilen canları andı. İYİ Parti Hatay İl Başkanı Nazmi Ceylan açıklamasında şöyle dedi;

“Bugün, 2023 yılında yaşadığımız felaketin yıldönümü. 6 Şubat’ta yaşanan felaket hepimizin hayatını sonsuza dek değiştirdi. Bu felaket hepimizden bir parça götürdü. Kimimiz evimizi, yurdumuzu; kimimiz eşimizi, dostumuzu kaybettik. O günden sonra hepimizin kalbine bir hüzün yerleşti. Kahkahalarla yürüdüğümüz yolları artık hüzünle yürüyoruz. Neşeyle büyüdüğümüz sokaklarda artık anılarımızın yerine virane sokaklar var. Hayatımız bu felaketten sonra çok değişti. Bu değişimden sonra sevincimiz hep yarım, gülüşlerimiz hep eksik, anılarımız her zaman hüzünle dolu.

‘ANILARIMIZ HEP HÜZÜNLE DOLU’
Geçen bir yılda birçok zorluğa göğüs gerdik. Birbirimize destek olduk, birbirimizden güç alarak bu şehri tekrardan ayağa kaldırmaya ve yeniden inşa etmeye başladık. Yaşadığımız felaketin acılarını her zaman kalbimizde taşıyacağız. Birbirimize destek olarak bu şehrin inşası için hep beraber çabalayacağız. Bu zor süreci de birbirimize sarılarak aşacağız. Hatay’ın ayağa kalkması için hiçbir baskıya boyun eğmeden elimizden geleni yapacağız. Yüreğimiz buruk, acımız taze, sevdiklerimiz her zaman kalbimizde. Bugün, 2023 yılında yaşadığımız felaketin yıldönümü. 6 Şubat’ta yaşanan felaket hepimizin hayatını sonsuza dek değiştirdi. Bu felaket hepimizden bir parça götürdü. Kimimiz evimizi, yurdumuzu; kimimiz eşimizi, dostumuzu kaybettik. O günden sonra hepimizin kalbine bir hüzün yerleşti. Kahkahalarla yürüdüğümüz yolları artık hüzünle yürüyoruz. Neşeyle büyüdüğümüz sokaklarda artık anılarımızın yerine virane sokaklar var. Hayatımız bu felaketten sonra çok değişti. Bu değişimden sonra sevincimiz hep yarım, gülüşlerimiz hep eksik, anılarımız her zaman hüzünle dolu.

‘BU ŞEHRİN İNŞASI İÇİN HEP BERABER ÇABALAYACAĞIZ’
Geçen bir yılda birçok zorluğa göğüs gerdik. Birbirimize destek olduk, birbirimizden güç alarak bu şehri tekrardan ayağa kaldırmaya ve yeniden inşa etmeye başladık. Yaşadığımız felaketin acılarını her zaman kalbimizde taşıyacağız. Birbirimize destek olarak bu şehrin inşası için hep beraber çabalayacağız. Bu zor süreci de birbirimize sarılarak aşacağız. Hatay’ın ayağa kalkması için hiçbir baskıya boyun eğmeden elimizden geleni yapacağımızı, kişisel çıkar ve siyasi görüş fark etmeksizin bu şehrin evlatlarıyla her zaman dayanışma içinde olacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Depremin birinci yıldönümünde, hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizi saygıyla anıyor, hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız hala taze, yüreğimiz her zaman buruk, kardeşlerimiz her zaman kalbimizde. Kişisel çıkar ve siyasi görüş fark etmeksizin bu şehrin evlatlarıyla her zaman dayanışma içinde olacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Depremin birinci yıldönümünde, hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizi saygıyla anıyor, hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız hala taze, yüreğimiz her zaman buruk, kardeşlerimiz her zaman kalbimizde.”

Önceki İçerikÖNTÜRK: HATAY’I TÜM RENKLERİYLE KORUYUP AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Sonraki İçerikTOROSLAR EDAŞ’TAN DEPREM BÖLGESİNDE ASRIN ELEKTRİK DAĞITIM OPERASYONU