ERVA MOTORS, BAŞKAN İBRAHİM GÜL’Ü AĞIRLADI

ERVA MOTORS, BAŞKAN İBRAHİM GÜL’Ü FİRMASINDA AĞIRLADI
Erva Motors İskenderun firma sahibi Mehmet Çetin’in ev sahipliğinde, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül adına düzenlenen kahvaltılı toplantı proğramı, birlik içerisinde gerçekleşti.
Erva Motors İskenderun firma sahibi Mehmet Çetin yaptığı selamlama konuşmasının ardından şu ifadelere yer verdi. “Öncelikle Belen Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımıza, muhtar adaylarımız, değerli iş adamı arkadaşlarımıza ve Belen ilçemizden gelen misafirlerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Belediye başkanımıza yürüdüğü yolda başarılar diliyorum. İnşallah muvaffak olacak ve yine seçimden sonrada bir kutlama yapacağız. Başkanımıza Belen’e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, kendisine şahsım ve firma çalışanlarım adına başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’de yaptığı selamlama konuşmasının ardından; “Mehmet Çetin abime çok teşekkürlerimi sunuyor, Allah razı olsun diyorum. Memleketimizin sevilen iş adamlarından birisi, bugün hem İskenderunlu iş adamlarıyla hem de Belenli iş adamı ve esnaflarımızla bizleri bir araya getirdi. Seçim çalışmalarımız esnasında güzel bir birliktelik oldu. İnşallah buradan aldığımız moralle, seçime daha motive olacağız. Belene hizmet adına yapmış olduğumuz mücadelede kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Arkadaşlar biz beş yıl önce çıktığımız yolda, Beleni köklerinden koparmadan geleceğe taşımak, Belen’in hakkı olan ilçe hüviyetine kavuşturmak adına çalışmalar yapacağız demiştik. Bunun büyük bir bölümünü beş yıl içerisinde başardığımıza inanıyorum. İnşallah Rabbim’de nasip eder milletimizde layık görürse, önümüzdeki beş yıl özellikle yayla turizmini merkez alarak, onun etrafında Belenimizi geliştirecek bir yapıyı inşallah hep birlikte inşa edeceğiz diyor, bu güzel proğramı adıma düzenleyen Mehmet abime çok çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Önceki İçerikNAZMİ CEYLAN’DAN NUMUNE MAHALLESİNE SÖZ!”
Sonraki İçerikARSUZ’U KATKI VERMEK İSTEYEN HERKESLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ