İKİ MEHMETLE HİZMETLERDE TARİH YAZACAĞIZ

İKİ MEHMETLE HİZMETLERDE TARİH YAZACAĞIZ
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk,
Denizciler Mahallemizdeki Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonunda Muhtarlar STK’lar ve esnaflarımızla bir araya geldi. Yoğun katılımla geçen buluşmada Başkan adayları, “İki Mehmet olarak yapacak çok işimiz var. Memleketimiz için neler yapacağımızı çok iyi biliyoruz” dediler.
Seçim ziyaretleri kapsamında İskenderun’a gelen Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ile birlikte adım adım gezmeye, halkımızla buluşmaya devam ediyor.
Öntürk ve Dönmez, Denizciler Mahallesindeki Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonda STK temsilcileri, muhtarlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldi.
Programda konuşan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Büyükşehir ve İskenderun Belediyesini kazanarak, bölgemizin eksikliklerini, önümüzde uzun yıllar ihtiyaçlara cevap verebilecek projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
Hizmet için bu irade ve gücün kendilerinde olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Dönmez, birlik, beraberlik ve uyum içinde her sorunun üstesinden gelecekleirini sözlerine ekledi.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk ise, İskenderun temasları kapsamında 10 yıldır hizmet üretemeyen Lütfü Savaş’ı bu seçimde asıl mesleğine geri göndereceklerini söyledi.
10 yıldır sınıfta kalan bir HBB yönetiminin olduğunu belirten Öntürk, “10 yıl aynı sınıfta kalan öğrenciyi alır tamirciye, berbere çırak veririz. Hataylılar olarak bu kente hizmet etmeyen kişiyi de mesleğine gönderme vakti geldi. Hatay, döneminin en büyük ikinci kentiydi. Bu kenti ayağa kaldırmak bizim tarihi sorumluluğumuzdur” dedi.

İSKENDERUN’DA MEHMET DÖNMEZ İLE HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİZ
Kentte hükümet eliyle yapılan hizmetlere tamamlayıcı olarak hizmet üretmesi gereken mevcut HBB yönetiminin uyuduğunun altını çizen Öntürk, Uyuyan bir yönetimi uyandırmaya, Hatay’a hizmet etmeye geldiklerini önemle ifade etti. Öntürk son olarak, “İskenderun’da Mehmet Dönmez ile diğer ilçelerimizde de Cumhur İttifakı başkanlarımız ile el ele vererek bu kentin nasıl yönetileceğini, büyükşehir yönetmenin nasıl olacağını herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikNUSRET CÖMERT: SEFERBERLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIM
Sonraki İçerikBAŞKAN TOSYALI’DAN VEDA ZİYARETİ