NAZMİ CEYLAN’DAN NUMUNE MAHALLESİNE SÖZ!”

NAZMİ CEYLAN’DAN NUMUNE MAHALLESİNE SÖZ!”
Yerel seçim kapsamında ziyaretlerde bulunan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Numune Mahallesi muhtarı Ethem Ayseki ile mahalle sakinlerinin ziyaret etti.
Muhtar Ayseki ve mahallelerin sorunlarını dinleyen Nazmi Ceylan; “Belediye Başkanlığı nasip olursa sizlerin bu şikayetlerini sonlandıracak ve huzurlu, mutlu şekilde yaşayacağınız mahalle hizmetleri ile karşınıza çıkacağız. Söz veriyoruz! İskenderun’un her Mahallesinde ayrım yapmadan hakettiği hizmeti eşit alacak. Numune mahallemiz depremde %40 oranında enkazla çıkmıştır. Bizim için en önceliği olan mahallelerimizden bir tanesidir.” Açıklamasında bulundu.
“İSMET İNÖNÜ PAZARI DERTLİ”
İsmet İnönü Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Nazmi Ceylan şikayetleri dinledi.
Ceylan; “Alım gücü olarak istediğini almakta zorluk çeken vatandaşlarımıza Belediye olarak hem üreticiyi hem tüketiciyi rahatlatacak hizmet etmek için kolları sıvamaya geliyoruz. Pahalılıktan dert yanıyoruz ama önlem veya çözüm bulamıyoruz. Yerelde önemli projelerimiz var ve biraz olsun nefes aldıracak, çiftçilerimizle tüketicilerimizi daha makul fiyatlarda buluşturacağız.” Açıklamasında bulundu.
Önceki İçerikVOLKAN DEMİREL’E FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI
Sonraki İçerikERVA MOTORS, BAŞKAN İBRAHİM GÜL’Ü AĞIRLADI