İnşaat Mühendisleri odası İskenderun temsilciliği meslektaşlarıyla dayanışmanın daha iyi sağlanması için ‘Yaza Merhaba’ kahvaltı organizasyonu düzenledi
Gerçekleştirilen Kahvaltı programına Mühendisler odası İskenderun temsilci başkanı Kerem Özdemir, yönetim kurulu, mühendisler ve aileleri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltı programında üyelerine açıklama yapan Mühendisler odası İskenderun temsilcisi Kerem Özdemir, Bugün burada hem yaz mevsimini karşılamak hem de birliğimizi, dayanışmamızı pekiştirmek için bir aradayız. 6 Şubat depremlerinin ardından yaşadığımız acılar hepimizin yüreğinde derin izler bıraktı. Ne yazık ki bu süreçte birçok meslektaşımız, bilim ve vicdanla yürüttükleri görevleri nedeniyle haksız ve adaletsiz yargılamalara maruz kaldı. Bizler, İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası olarak, bu haksızlıklara karşı dimdik durmaya, meslek onurumuzu ve dayanışmamızı korumaya kararlıyız. Çünkü biliyoruz ki, birlikte olursak güçlüyüz.
Bugün burada yalnızca kahvaltı yapmıyoruz; aynı zamanda birbirimize moral veriyor, umudu ve dayanışmayı yeniden büyütüyoruz.
Katılımınız ve desteğiniz için hepinize yürekten teşekkür ederim. Hep birlikte daha güçlü yarınlara. ‘diyerek konuşmasını tamamladı.
Kahvaltıda meslektaşlar ve aileleri günün keyfini çıkardı.