CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yayla İGC’nin konuğu oldu: KENTİ EL BİRLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ!

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yayla İGC’nin konuğu oldu:
KENTİ EL BİRLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ!
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yayla, “Projelerimizi önce paylaşacağız sonra nasıl bir kentte yaşamak istiyorsunuz diye halka sorup halkın projelerini de yaşama geçirerek yaşanabilir bir İskenderun’u el birliği ile yeniden inşa edeceğiz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından sahada çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Mustafa Yayla, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin konuğu olduğu buluşmada gazetecilerle paylaştı.
İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerin karşıladığı Mustafa Yayla, sahadaki çalışmalarını, kenti yönetme ile ilgili proje ve çalışmalarını, nasıl bir anlayışla İskenderun’u yöneteceğini sohbet ortamında dile getirdi. Başkan Diyap Atar, Mustafa Yayla’ya çıktığı yolda başarılar diledi ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kentin altyapı- asfalt sorunu, yaşam alanlarının iyileştirilmesi ile ilgili görüşlerini dillendiren Mustafa Yayla, “Gençlerimize bu şehirde yaşamak istiyorsanız ‘Nasıl bir şehirde yaşamak istersiniz’ diye soracağız. Bunu sormadan önce biz, bu kent ile ilgili projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Bizim projelerimiz bu diyeceğiz. Sizin projeleriniz nelerdir? diye soracağız. Bu projeleri yaşama geçirerek yaşanabilir bir İskenderun’u el birliği ile ayağa kaldırıp, bu kenti yöneteceğiz.” diye konuştu.
İskenderun kıyı şeridi ile ilgili çalışmaları değerlendiren CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yayla, “Dünyada bir çok ülke var su kıyısında yerleşim yerleri var. İskenderun sahilini daha fonksiyonel ve düşük maliyetli uygulamalar ile yeniden kullanılabilir sahil kenti konumuna getirilebilir. Bunları İskenderun için proje halinde yaşama geçireceğiz.” dedi.
Önceki İçerikEMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
Sonraki İçerikGAZETECİ OZAN KORKUT, MODERNEVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI