GAZETECİ OZAN KORKUT, MODERNEVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Modernevler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Ozan Korkut, ‘Muhtarlığın halka hizmet, vatana hizmet kapısı olduğunu göstermek için, vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine mahallem için adayım’ dedi.
Modernevler Muhtar adayı Ozan Koorkut, muhtarlığın makam ve mevkiden öte, vatandaşların her derdine koşan, mahallesini güzelleştirmek ve eksikliklerini gidermek için gece gündüz çalışılan halka hizmet makamı olduğunu belirtti.
Muhtar Adayı Ozan Korkut, “Sizinle birlikte yaşadığımız Modernevler Mahallemizin daha iyi hizmetleri alabilmesi, daha da güçlenmesi, gelişmesi için aday oldum. Sadece bir muhtar adayından öte, bir kardeşiniz, bir komşunuz, bir evladınız olarak, yıllardır bir gazeteci dostunuz olarak edindiğim tüm bilgi, birikimi mahallemizi daha güzel, adına yakışır şekilde tüm hizmetleri alabilen Modern bir Mahalleye kavuşturmak için adayım. Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyor ve çözüm üretmek için burada olacağım. Birlikte yaşadığımız Modernevler Mahallemizi daha yaşanabilir, birlikte elele vererek başarılı olacağımıza inancım tamdır. Muhtarlık kapısını, halka hizmet, vatana hizmet kapısı görev bilinciyle, mahallemize, size hizmet için desteklerinizi bekliyorum. Modernevler Mahallemiz için elele birlikte daha güzel günlere” açıklamasında bulundu.
Son olarak sadece memleket sevdası için muhtar adayı olduğunubelirten Muhtar Adayı OzanKorkut, “Amacım mahalleme güzel hizmetler kazandırmak. Bu sebeple ‘Yalansız ve Menfaatsiz Sadece Halka hizmet Vatana hizmet Sevdası İçin Adayım’ sloganı ile bu yola çıktım. Modernevler Mahallemizi layık olduğu yere getirmek için bu adaylığımda desteklerinizi bekliyorum. Halkımızın içi rahat olsun. Mahallemiz için güzel ve sevinçli günler yakındır” ifadelerini kullandı.
Ozan Korkut’un Özgeçmişi:
1973 doğumlu. İlk ve Orta öğrenimini İskenderun’da Sadık Altıncan İlköğretim Okulu’nda, Lise öğrenimini İskenderun Ticaret ve Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1997’den bu yana gazetecilik mesleğini devam ettiren Korkut, 2024 yerel seçimlerde Modernevler Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.
Önceki İçerikCHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yayla İGC’nin konuğu oldu: KENTİ EL BİRLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ!
Sonraki İçerikİSKENDERUN’DA BASKETBOL COŞKUSU